Az utanfutogyar.hu weboldal adatvédelmi tájékoztatója

Jelen tájékoztató célja, hogy az utanfutogyar.hu (továbbiakban Weboldal) szolgáltatásainak Felhasználói megfelelő tájékoztatást kaphassanak a kezelt személyes adatokról, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról. A tájékoztató rendelkezéseinek kialakításakor az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokat figyelembe vettük.

A Weboldal működésével, a szolgáltatások használatával összefüggésben kezelt személyes adatok tekintetében kizárólag a Luigi Trailer Bt. az Adatkezelő. Az adatokhoz való hozzáférésre jogosultak a cég vezetői és munkatársai, kizárólag az adatkezelési célok megvalósulásának érdekében. Az Adatkezelő a személyes adatokat a jóhiszeműség, a tisztesség és átláthatóság elveinek, valamint a hatályos jogszabályok, valamint jelen adatvédelmi tájékoztató rendelkezéseinek megfelelően és kizárólag célhoz kötötten kezeli.

Tekintettel a GDPR vonatkozó rendelkezéseire, az Adatkezelő adatvédelmi tisztviselőt nem köteles kijelölni.

Az Adatkezelő megnevezése:

Luigi Trailer Bt.
Cím: 6000 Kecskemét, Czollner köz 36.
Cégjegyzék száma: 03-06-111576

Az Adatkezelő elérhetősége:

Email: utanfutogyar[kukac]gmail[pont]com

Automatikusan naplózott adatok

A kezelt adatok köre: a Weboldalt látogatók esetében azok IP címét, a látogatás időpontját, a böngésző adatait a Weboldalt működtető szerver automatikusan rögzíti a naplózás során.

Adatkezelés célja: Statisztikai célokra, hibakeresésre, a visszaélések megakadályozására, a szolgáltatás teljesítésének biztosítására és ellenőrzésére használjuk.

Adatkezelés időtartama: maximum 30 nap.

Kapcsolati űrlapon megadott adatok

A kezelt adatok köre:

Az űrlap elküldésekor a Weboldal rögzíti továbbá: melyet az Adatkezelő jogos érdekéből rögzítjük.
Az adatok rögzítése a Küld nyomógomb megnyomásakor történik.

Az adatkezelés célja:

Az adatkezelés időtartama: ha egyedi esetben az Adatkezelő jogos érdeke a Személyes adat további kezelését indokolja, ekkor az Adatkezelő e jogos érdekének fennállásáig.

Megrendelő űrlapon megadott adatok

A kezelt adatok köre:

Az adatkezelés célja:

Az űrlap elküldésekor a Weboldal rögzíti továbbá: melyet az Adatkezelő jogos érdekéből rögzítjük.

Felhasználók adatkezeléssel kapcsolatos jogai

Hozzájárulás visszavonása:
Felhasználó a hozzájáruláson alapuló adatkezelés esetén jogosult a hozzájárulását bármikor visszavonni, amely azonban nem érinti a visszavonás előtti adatkezelés jogszerűségét.

Tájékoztatás kérése:
Felhasználó írásban jogosult a fent megadott elérhetőségeken keresztül tájékoztatást kérni, hogy milyen személyes adatait, milyen alapon, milyen céllal, milyen forrásból, mennyi ideig kezeljük, valamint kinek továbbítottuk személyes adatait. A kérelmet az Adatkezelő a megfelelő azonosítás után köteles 30 napon belül teljesíteni.

Módosítás, helyesbítés kérése:
Felhasználó jogosult a fenti elérhetőségeken keresztül személyes adatának módosítását, helyesbítését kérni. Adatkezelő a kérelmet 30 napon belül teljesíti, amennyiben a kérelem elutasításra kerül, azonos határidőn belül erről a Felhasználónak értesítést küld.

Törlés kérése:
Felhasználó a fenti elérhetőségeken jogosult a személyes adatainak törlését kérni, Adatkezelő a kérelmet 30 napon belül teljesíti, amennyiben a kérelem elutasításra kerül, azonos határidőn belül erről a Felhasználónak értesítést küld.

Zárolás kérése:
Felhasználó a fenti elérhetőségeken jogosult a személyes adatainak zárolását kérni, Adatkezelő a kérelmet 30 napon belül teljesíti és erről értesítést küld.

Hordozhatóság kérése:
Felhasználó a fenti elérhetőségeken jogosult a személyes adatainak hordozhatóságát kérni, mely során Adatkezelő olvasható, kezelhető formátumban az adatokat részére átadja, vagy más adatkezelő részére továbbítja.

Tiltakozási jog:
Felhasználó a fenti elérhetőségeken jogosult a személyes adatainak kezelése ellen tiltakozni, Adatkezelő a kérelmet 15 napon belül megvizsgálja és a döntésről a Felhasználónak értesítést küld.

Adatkezelő által kezelt további adatok köre, cookie-k kezelése

A Weboldal egyes szolgáltatásai egyedi azonosítót (ún. cookie-t) helyezhetnek el a Felhasználó eszközén. Ennek célja a Weboldal minél magasabb színvonalú működésének, személyre szabott szolgáltatásainak biztosítása, a felhasználói élmény növelése. A cookie-t a Felhasználó képes törölni saját számítógépéről, illetve beállíthatja böngészőjét, hogy a cookie-k alkalmazását tiltsa. A cookie-k alkalmazásának tiltásával a Felhasználó tudomásul veszi, hogy cookie nélkül a Weboldal működése nem teljes értékű.

Amennyiben nem szeretne cookie-kat fogadni a Weboldaltól, kattintson ide.

Harmadik fél cookie-jait technikai okokból nem tudjuk törölni, ezt a felhasználónak a saját böngészőjében kell megtennie.

A cookie-k kezelése és letiltása minden böngészőben más, ezért különböző módokon történhet. A legnépszerűbb programokhoz az alábbi oldalakon találhat információt:

A Weboldal webanalitikai mérések céljából külső szerverről érkező és külső szerverre mutató hivatkozásokat tartalmazhat, melyek segítségével statisztikai információkat gyűjtünk a Weboldal használatáról. A webanalitikai szolgáltatásokat a Google Inc. végzi (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043), a Google Analytics szolgáltatás keretében. Hogy a mérések ne tartalmazzanak személyes adatokat, a Weboldal kapcsán a Google Analytics-ben nincsenek aktiválva a remarketing és a hirdetésjelentési funkciók, emellett alkalmazzuk a Google által ajánlott IP anonimizálást, amely az IP cím utolsó 8 számjegyét (IPv4 esetén), illetve 80 bitjét (IPv6 esetén) törli. A Google rendelkezik az Európai Unió és az Egyesült Államok Privacy Shield tanúsítványával, amely alapján a megfelelő szintű adatvédelem biztosított a Google általi Egyesült Államokba történő adattovábbítás során.
További információ: Google Analytics Adatvédelem és biztonság

Adattovábbítás

A kezelt személyes adatokat harmadik félnek kizárólag az érintett Felhasználó engedélye esetén adunk át, kivételt képeznek bizonyos esetek – hivatalos bírósági, rendőrségi megkeresés, jogi eljárás, jogsértés vagy ezek alapos gyanúja miatt az Adatkezelő érdekeinek sérelme, a Szolgáltatások biztosításának veszélyeztetése stb. – harmadik személyek számára hozzáférhetővé teszik az érintett Felhasználó elérhető személyes adatait. Az adattovábbításról az Adatkezelő nyilvántartást vezet.

Adatbiztonság

A személyes adatokat a Gmail szolgáltatás keretében a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043) tulajdonában lévő szervereken tároljuk. Megtettük a szükséges technikai és szervezési intézkedéseket a személyes adatok védelmére. Kialakítottuk és működtetjük az eljárási szabályokat, amelyek az adatok védelmének biztosításához szükségesek. A jogosulatlan hozzáférések megakadályozására a rendszert tűzfal védi, az adminisztrációs felületeket, a felhasznált eszközöket jelszavak védik. Az adatok véletlen megsemmisülésének megakadályozása érdekében biztonsági mentést alkalmazunk. A Felhasználó jelszavát kódolt formában tárolják, ami csak az ellenőrzésre alkalmas, a jelszó megtekintése nem lehetséges.

Jogérvényesítés

Bármilyen adatkezeléssel kapcsolatos kérdéssel, igénnyel és problémával fordulhat a Luigi Trailer Bt. munkatársaihoz az utanfutogyar[kukac]gmail[pont]com email címeken, illetve postacímünkön. Munkatársaink készséggel segítik a kérdései megválaszolásával, a kérvények fogadásával és egyéb problémákban is.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal fordulhat a NAIH-hoz:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Cím: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Telefon: +36-1-391-1400
Fax: +36-1-391-1410
E-mail: ugyfelszolgalat[kukac]naih[pont]hu
Weboldal: https://naih.hu
illetve bírósági eljárást kezdeményezhet. Információ: http://birosag.hu/allampolgaroknak

A Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen adatkezelési szabályzatot egyoldalúan módosítsa. Felhasználó a szolgáltatásnak a módosítás hatálybalépését követő használatával elfogadja a módosított adatkezelési szabályzatot.

Fogalmak